SureColor-SC-S50610

Опис

        64 инчен СОЛВЕНТЕН печатач
                                                             Главни карактеристики:
 • Големина на печатење  : до 64- инчи  (162.6 cm )
 • Резолуција на печатење: 1440 x 1440 dpi
 • Брзина на печатење : 52 m²/h, според ISO/IEC 24734 13.2 m²/h
 • Вид на мастила : Ultrachrome® GS2
 • Конфигурација на отвори на глава :
 1. 720 отвори за црна боја
 2. 720 отвори за секоја боја посебно
 • Број на мастила : 4 или 5 зависно од моделот
 • Дебелина на хартија : 0.1 mm – 1 mm
 • Тип на хартија : единечна и од ролна
 • Меѓуврска: USB.
 • Потрошувачка на ел. енергија при печатење :  895 W
 • Поддршка за Win. и MAC. OS.
 • Тежина :  278 kg
 • Епсон гаранција: 1 год.