POS PRN SM XD3-40DK Desktop Label Printer

9,990.00 ден

Категорија:

Опис

Основни карактеристики
Вид termalni
Брзина на испис [мм/сец] 127
Резолуција на испис [дпи] 200
Останати карактеристики
Димензии на ролна [мм] 15-118 mm
Меморија [Мбит]
Емулација
Citizen
Epson
Star
Бар код
1D barkod
2D barkod
Автоматски резач n/a
Приклучок за фиока
Сензори otvoren poklopac
Боја crna
МЦБФ [линија] 0
ТПХ [км] 0
Трајност на секачот на хартија 0
Јамство [мј]
Конектори
Интерфејс USB