Epson L850

Категорија:

Опис

мултифункциски колор ФОТО печатач со фабрички вграден ITS систем                                                              

Главни карактеристики:

 • Брзина при црно-бело ISO печатење: 5 стр./мин.
 • Брзина при колор ISO печатење: 4.8 стр./мин.
 • Резолуција на скенер: 1200dpi
 • Резолуција на печатење: 5,760 x 1,440 DPI
 • Меѓуврска: USB
 • Потрошувачка на ел. енергија при печатење :  12 W
 • Капацитет на магацин за хартија : 100 листови
 • Навигациски 6.9cm LCD колор екран на допир
 • Мемориска картичка: SDXC, SDHC, SD, Memory Stick PRO, Memory Stick
 • Вклучени во паковањето : 6 шишиња (6 x 70ml) Claria мастило со капацитет за печатење на 4.000 црно бели и 6500 колор страни.
 • Компактен дизајн
 • Поддршка за Win. и MAC. OS.
 • Епсон гаранција: 1 год. или 3.000 страни.