Epson L1300

Категорија:

Опис

А3+ колор CAD печатач со фабрички вграден ITS систем                                                              

Главни карактеристики:

  • Брзина при црно-бело ISO печатење: 15 стр./мин.
  • Брзина при колор ISO печатење: 5.5 стр./мин.
  • Меѓуврска: USB
  • Потрошувачка на ел. енергија при печатење :  20 W
  • Капацитет на магацин за хартија : 100 листови
  • Вклучени во паковањето : 5 шишиња (5 x 70ml) dura brite мастило со капацитет за печатење на 3.550 црно бели и 5.700 колор страни.
  • Компактен дизајн
  • Поддршка за Win. и MAC. OS.
  • Епсон гаранција: 1 год. или 30.000 страни.