DFX-9000

Категорија:

Опис

       9 x 4 пински игличен печатач                                                              

                                                           Главни карактеристики:

  • Број на колони : 136 колони
  • Број на копии : оригинал + 9 копии
  • Брзина : 1550 cps HSD (10 cpi)
  • Резолуција на печатење : 240 x 144 dpi
  • Животен век на главата : 200 милиони удари / игла
  • Меѓуврска : USB, паралелна, сериска порта, опција за мрежно поврзување
  • Тип на хартија : единечна и континуирана
  • Епсон гаранција: 1 годинa