ФИСКАЛНА КАСА ДАВИД М

13,570.00 ден

Погоден за магацини, аптеки, бутици, козметички продавници, канцеларии, сервиси, кафулиња, ресторани и др.

Категорија:

Опис

Цена: 11,500.00 МКД + ДДВ

Погоден за магацини, аптеки, бутици, козметички продавници, канцеларии, сервиси, кафулиња, ресторани и др.

– Иновативен дизајн
– Компактни димензии
– Голем графички дисплеј со позадинско осветлување и со динамична визуелизација големината на бројките
– Големи копчиња
– Систем за брза промена на хартиja
– Брзо и безшумно печатење
– USB интерфеjс за комуникација со компјутер
– Висока брзина на печатење при работа со апликативна програма (режим Фискален печатач)