Контакт

Дигит Компјутери

 • Адреса: Ген.М.Апостолски бр.24,
 • 2000 Штип, Македонија


 • Работно Време:
 • пон. - пет. | 09 ч. - 20 ч.
 • сабота | 10 ч. - 15 ч.


 • Тел: +389 32 388 355
 • Моб: +389 78 853 013
 • e-пошта: info@digit.mk

Контактирајте не

  Вашето име (задолжително)

  Вашиот Email (задолжително)

  Предмет

  Вашата порака