WorkForce DS-60000

Категорија:

Опис

A3 Документ скенер, 40 стр./мин.

                                                                     Главни карактеристики

 • Тип на скенер : рамен скенер
 • Резолуција на скенирање : 600 x 600 dpi
 • Големина на формат : A3
 • Брзина на скенирање : црно-бело и колор: 40стр./мин.при А4 формат
 • Автоматски додавач на хартија: 200 страни
 • Капацитет на скенирање: 5000 стр.на ден
 • Светлосен извор : ReadyScan LED технологија
 • Без време за загревање
 • Вклучен софтвер :
 1. АBBYY FineReader® Sprint 8.0 (MacOS),
 2. ABBYY FineReader® Sprint 9.0 (Windows),
 3. Epson Document Capture Pro (Windows only)
 4. Epson Document Capture Pro Server
 5. Epson  Event Manager (MacOS only)
 6. Epson Scan
 7. EpsonNet Config
 • Меѓуврска : USB 2.0 type B
 • Тежина : 26.9 kg