WorkForce-DS-510

Категорија:

Опис

A4 Документ скенер за голема продуктивност

                                                                     Главни карактеристики

 • Тип на скенер : sheetfeed
 • Резолуција на скенирање : 600 x 600 dpi
 • Големина на формат : A4
 • Брзина на скенирање : црно-бело и колор: 26стр./мин.при А4 формат
 • Автоматски додавач на хартија: 50 страни
 • Капацитет на скенирање: 3000 стр.на ден
 • Можност за двострано скенирање
 • Светлосен извор : ReadyScan LED технологија
 • Без време за загревање
 • Вклучен софтвер :
 1. АBBYY FineReader® Sprint 8.0 (MacOS),
 2. ABBYY FineReader® Sprint 9.0 (Windows),
 3. Epson Document Capture Pro (Windows only)
 • Меѓуврска : USB 2.0 type B
 • Тежина : 2.5 kg