Toshiba TEC B-EV4T

Категорија:

Опис

Главни карактеристики:

 

 • Модел: B-EV4T
 • Брзина на печатење: до 5 “ (127mm) во секунда
 • Метод на печатење: direct thermal/thermal tranfer
 • Резолуција: 203 dpi (8 dots/mm)
 • Ширина на печатење: 108mm
 • Должина на печатење: 995mm
 • Карактеристики на рибон:
 • Стандардна должина: 74 m до 100 m
 • Ширина на рибон: од 40 до 110mm
 • Работна температура: 5 0С до 41 0С
 • Меѓуврска: сериска RS-232 (DB-9) , USB, паралелна, мрежно поврзување.