Toner 79A for HP M12a/w M26a/nw

490.00 ден

Опис

Модели на печатачи:


Compatibility: HP Laserjet Pro M12a/M12w/MFP M26a/MFP M26nw

КАПАЦИТЕТ: 2.000 страни А4 со 5% покриеност