TM-U295

Категорија:

Опис

7 пински игличен печатач

                                                                     Главни карактеристики

 

  • Метод на печатење: игличен
  • Брзина на печатење: 1.90-2.30 lps
  • Ширина на хартија: до 210 mm
  • Меѓуврска:
  1. RS-232, Drawer kick-out
  • Тежина : 1.6 kg