TM-T70

Категорија:

Опис

Термички ПОС печатач

                                                                     Главни карактеристики

 

  • Метод на печатење : термички
  • Брзина на печатење : 170 mm / sec.
  • Ширина на хартија : до 80 mm
  • Дебелина на хартија : 55 – 80 µm
  • Резолуција на печатење: 180 dpi
  • Автоматски секач : да
  • Меѓуврска :
  1. USB и паралелна порта
  2. Опциски : Ethernet
  • Тежина : 1.8 kg