TM-T58

Категорија:

Опис

Термички ПОС печатач

                                                                     Главни карактеристики

 

  • Метод на печатење : термички
  • Брзина на печатење : 100 mm / sec.
  • Ширина на хартија : до 58 mm
  • Дебелина на хартија : 55 – 80 µm
  • Резолуција на печатење: 203dpi
  • Меѓуврска :
  1. Паралелна порта
  • Тежина : 1.3 kg