TM-T20II

Категорија:

Опис

Термички ПОС печатач

                                                                     Главни карактеристики

 

  • Метод на печатење : термички
  • Брзина на печатење :  до 200 mm / sec.
  • Ширина на хартија : до 80 mm
  • Дебелина на хартија : 55 – 80 µm
  • Можност за печатење на баркодови:

95 Alphanumeric, 18 set International, 128 × 43 Graphic. Barcode: UPC-A, UPC-E, JAN13 (EAN13), JAN8 (EAN), CODE39, ITF, CODABAR (NW-7), CODE93, CODE128, GS1-128, GS1 DataBar. Twodimensional code: PDF417, QRCode, MaxiCode, 2D GS1 DataBar, Composite Symbology

  • Автоматски секач : да
  • Меѓуврска :
  1. USB+сериска порта
  2. USB+мрежна меѓуврска
  • Тежина : 1.7 kg