TM-C3500

Категорија:

Опис

Колор печатач за налепници и билети

                                                                     Главни карактеристики

 

 • Метод на печатење : инк џет
 • Брзина на печатење : 103 mm / sec. при 360 x 360dpi
 • Ширина на хартија : до 104 mm
 • Резолуција на печатење 720 x 360dpi
 • Можност за печатење од ролна (4″ надворешен дијаметар)
 • Ширина на ролна: min. 30mm max. 112mm
 • Тип на ролна:
 1. континуирана
 2. перфорирана
 3. маркирана
 • Автоматски секач : да
 • Меѓуврска :
 1. USB 2.0 Type B, ethernet
 • Тежина : 12 kg