SureColor SC-T3000

Опис

24 инчен CAD/GIS печатач                                                                                    
Главни карактеристики:
 • Големина на печатење  : до 24- инчи  (61,0 cm )
 • Резолуција на печатење: 2880 x 1440 dpi
 • Брзина на печатење : 28 sec/A1 на обична хартија
 • Вид на мастила : Ultrachrome® XD aqueous pigment ink
 • Конфигурација на отвори на глава :
  1. 720 отвори за црна боја
  2. 720 отвори за секоја боја посебно
 • Број на мастила : 5
 • Дебелина на хартија : 0.08 mm – 1.5 mm
 • Тип на хартија : единечна и од ролна
 • Меѓуврска: USB и мрежно поврзување.
 • Потрошувачка на ел. енергија при печатење :  54 W
 • Поддршка за Win. и MAC. OS.
 • Тежина :  53 kg
 • Епсон гаранција: 1 год.