StylusPro 3880

Опис

A2 фото печатач                                                             

                                                        Главни карактеристики:

 • Големина на печатење  : A2
 • Резолуција на печатење: 2880 x 1440 dpi
 • Брзина на печатење : 73 sec. за фотографија 10×15 (највисок квалитет)
 • Вид на мастила : Ultrachrome® K3
 • Конфигурација на отвори на глава :
 1. 180 отвори за црна боја
 2. 180 отвори за секоја боја посебно
 • Број на мастила : 9
 • Дебелина на хартија : до 1.5 mm
 • Тип на хартија : единечна
 • Меѓуврска: USB и мрежно поврзување.
 • Потрошувачка на ел. енергија при печатење : 25W
 • Поддршка за Win. и MAC. OS.
 • Тежина :  19 kg
 • Епсон гаранција: 1 год.