StylusPro 11880

Опис

64 инчен фото печатач                                                             

                                                               Главни карактеристики:

 • Големина на печатење  : до 64- инчи  (162.6 cm )
 • Резолуција на печатење: 2880 x 1440 dpi
 • Брзина на печатење : 35 m²/h
 • Вид на мастила : Ultrachrome® K3
 • Конфигурација на отвори на глава :
 1. 360 отвори за црна боја
 2. 360 отвори за секоја боја посебно
 • Број на мастила : 9
 • Дебелина на хартија : 0.08 mm – 1.5 mm
 • Тип на хартија : единечна и од ролна
 • Меѓуврска: USB и мрежно поврзување.
 • Потрошувачка на ел. енергија при печатење : 100W со 151kg
 • Поддршка за Win. и MAC. OS.
 • Тежина :  151 kg
 • Епсон гаранција: 1 год.