Stylus PRO 9890

Опис

44 инчен фото печатач                                                          

                                                            Главни карактеристики:

 • Големина на печатење  : до 44- инчи  (111,8 cm )
 • Резолуција на печатење: 2880 x 1440 dpi
 • Брзина на печатење : 162 sec/A1 на МАТ хартија, 46 m²/h
 • Вид на мастила : UltraChrome K3
 • Конфигурација на отвори на глава :
 1. 360 отвори за црна боја
 2. 360 отвори за секоја боја посебно
 • Број на мастила : 8
 • Дебелина на хартија : 0.0б mm – 1.5 mm
 • Тип на хартија : единечна и од ролна
 • Меѓуврска: USB и мрежно поврзување.
 • Потрошувачка на ел. енергија при печатење :  85 W
 • Поддршка за Win. и MAC. OS.
 • Тежина :  116 kg
 • Епсон гаранција: 1 год.