Perfection V550 Photo

Категорија:

Опис

Фото скенер и можност за скенирање на слајдови, филмови и негативи

                                                                     Главни карактеристики

 

 • Тип на скенер : рамен скенер
 • Резолуција на скенирање : 6400 dpi
 • Оптичка резолуција :6400 x 9600dpi
 • Оптичка густина : 3.4 Dmax
 • Големина на формат : A4
 • Поддршка за скенирање на филмови: 35mm/филм, 2 x 6 рамки
 • Оптички сензор : Matrix CCD
 • Светлосен извор : White LED , IR LED with ReadyScan LED технологија
 • Без потребно време за загревање
 • Вклучен софтвер :
 1. АBBYY FineReader® Sprint 8.0 (MacOS),
 2. ABBYY FineReader® Sprint 9.0 (Windows),
 3. ArcSoft Scan-n-Stitch Deluxe (Windows only),
 4. Epson Copy Utility,
 5. Epson Document Capture Pro (Windows only),
 6. Epson  Event Manager
 7. Epson Scan
 • Меѓуврска : USB 2.0 type B
 • Тежина : 4.1 kg