MK9590-61А38-A USB VoyagerGS

Категорија:

Опис

2D  бар-код читач на сталакт                                                              

Главни карактеристики:

  • Ниво на издржливост: IP31;
  • Ниво на осветленост: 4842 Lux;
  • Начин на скенирање: Single scan line;
  • Брзина на читање: 100 scan lines per second;
  • Хоризонтален агол на читање: 44°;
  • Тежина: 150 g