LX-350

Категорија:

Опис

9 пински игличен печатач                                                              

                                                       Главни карактеристики:

  • Број на колони : 80 колони
  • Број на копии : оригинал + 4 копии
  • Брзина : 347 cps HSD (10 cpi)
  • Резолуција на печатење : 240 x 144 dpi
  • Животен век на главата : 400 милиони удари / игла
  • Меѓуврска : USB, паралелна , сериска порта
  • Тип на хартија : единечна и континуирана
  • Епсон гаранција: 2 години