LQ-590

Категорија:

Опис

        24 пински игличен печатач                                                              

                                                            Главни карактеристики:

  • Број на колони : 80 колони
  • Број на копии : оригинал + 4 копии
  • Брзина : 440 cps HSD (10 cpi)
  • Резолуција на печатење : 360 x 180 dpi
  • Животен век на главата : 400 милиони удари / игла
  • Меѓуврска : USB, паралелна , опција за мрежно поврзување
  • Тип на хартија : единечна и континуирана
  • Епсон гаранција: 1 година