LQ-50

Категорија:

Опис

         24 пински игличен печатач                                                              

                                                         Главни карактеристики:

  • Број на колони : 50 колони
  • Број на копии : оригинал + 2 копии
  • Брзина : 360 cps HSD (10 cpi)
  • Резолуција на печатење : 360 x 180 dpi
  • Животен век на главата : 200 милиони удари / игла
  • Меѓуврска : USB, паралелна
  • Тип на хартија : континуирана
  • Епсон гаранција: 1 година