Epson M200

Категорија:

Опис

мултифункциски црно-бел печатач со фабрички вграден ITS систем                                                              

Главни карактеристики:

  • Брзина (А4 формат) : 15 стр./мин
  • Резолуција на скенер: 1200dpi
  • Меѓуврска: USB и мрежно поврзување.
  • IPrint функција (печатење преку телефон, таблет)
  • Потрошувачка на ел. енергија при печатење :  10 W
  • Капацитет на магацин за хартија : 100 листови
  • Вклучени во паковањето : 2 шишиња (2 x 140 ml) пигментно мастило со капацитет за печатење на 12.000 црно бели страни.
  • Компактен дизајн
  • Поддршка за Win. и MAC. OS.
  • Епсон гаранција: 1 год. или 50.000 страни.