Epson L810

Категорија:

Опис

фото печатач со фабрички вграден ITS систем                                                              

Главни карактеристики:

 • Брзина при црно-бело драфт печатење: 38 стр./мин.
 • Брзина при колор драфт печатење: 37 стр./мин.
 • Резолуција на печатење: 5760x1440dpi
 • Меѓуврска: USB.
 • Потрошувачка на ел. енергија при печатење :  14W
 • Капацитет на магацин за хартија : 100 листови
 • Навигациски 6.9cm LCD колор екран на допир
 • Мемориска картичка: SDXC, SDHC, SD, Memory Stick PRO, Memory Stick
 • Вклучени во паковањето : 6 шишиња (6 x 70ml) оригинално мастило со капацитет за печатење на 1.800 фотографии, формат 10x15cm
 • Компактен дизајн
 • Можност за мечатење на медиум (CD,DVD)
 • Поддршка за Win. и MAC. OS.
 • Епсон гаранција: 1 год. или 3.000 страни.