Epson L655

Категорија:

Опис

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем                                                              

Главни карактеристики:

 • Брзина при црно-бело ISO печатење: 13.7 стр./мин.
 • Брзина при колор ISO печатење: 7.3 стр./мин.
 • Брзина при црно-бело ISO дуплекс печатење: 6.5 стр./мин.
 • Брзина при колор дуплекс ISO печатење: 4.5 стр./мин.
 • Резолуција на скенер: 1200dpi
 • Меѓуврска: USB,Wi-Fi,Ethernet.
 • Дуплекс (двострано) печатење
 • ADF – Automatic Document Feeder / 30 листа
 • Факс функција
 • Дебелина на хартија: од 64 g/m2 до 250 g/m2
 • Потрошувачка на ел. енергија при печатење :  11 W
 • Капацитет на магацин за хартија : 150 листови
 • Вклучени во паковањето : 8 шишиња (6 x 70ml колор и 2 x 140 црно) оригинално мастило.
 • Компактен дизајн
 • LCD монитор
 • Поддршка за Win. и MAC. OS.
 • Епсон гаранција: 1 год. или 50.000 страни.