Epson L382

Категорија:

Опис

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем                                                              

Главни карактеристики:

 • Брзина при црно-бело ISO печатење: 9 стр./мин.
 • Брзина при колор ISO печатење: 4.5 стр./мин.
 • Резолуција на скенер: 1200dpi
 • Резолуција на печатење: 5760 x 1440 DPI
 • Меѓуврска: USB.
 • Потрошувачка на ел. енергија при печатење :  11 W
 • Капацитет на магацин за хартија : 100 листови
 • Вклучени во паковањето : 4 шишиња (4 x 70ml) dura brite мастило со капацитет за печатење на 4.000 црно бели и 6500 колор страни.
 • Гратис 2 шишиња црно мастило
 • Компактен дизајн
 • Поддршка за Win. и MAC. OS.
 • Епсон гаранција: 1 год. или 30.000 страни.