Epson L310

Категорија:

Опис

колор печатач со фабрички вграден ITS систем                                                              

Главни карактеристики:

  • Брзина при црно-бело ISO печатење: 9 стр./мин.
  • Брзина при колор ISO печатење: 4.5 стр./мин.
  • Меѓуврска: USB.
  • Потрошувачка на ел. енергија при печатење :  10 W
  • Капацитет на магацин за хартија : 100 листови
  • Вклучени во паковањето : 4 шишиња (4 x 70 ml) оригинално мастило со капацитет за печатење на 4.000 црно бели и 6.500 колор страни.
  • Гратис 2 шишиња црно мастило
  • Компактен дизајн
  • Поддршка за Win. и MAC. OS.
  • Епсон гаранција: 1 год. или 30.000 страни.