Epson L1800

Категорија:

Опис

A3+ колор ФОТО печатач со фабрички вграден ITS систем                                                              

Главни карактеристики:

  • Брзина при колор ISO печатење: 2.6 стр./мин.
  • Меѓуврска: USB.
  • Потрошувачка на ел. енергија при печатење :  16 W
  • Капацитет на магацин за хартија : 100 листови
  • Вклучени во паковањето : 6 шишиња (6 x 70ml) dura brite мастило со капацитет за печатење на 1.500 фотографии.
  • Компактен дизајн
  • Поддршка за Win. и MAC. OS.
  • Епсон гаранција: 1 год. или 30.000 страни.