Epson GT-1500

Категорија:

Опис

Документ скенер со вграден автоматски додавач на хартија

                                                                     Главни карактеристики

 

 • Тип на скенер : рамен скенер
 • Резолуција на скенирање:1200x2400dpi
 • Оптичка резолуција :600x1200dpi
 • Големина на формат : A4
 • Брзина на скенирање: црно-бело 18стр/мин, колор 12 стр./мин.
 • Автоматски додавач на хартија: 40 страни
 • Капацитет на скенирање: 400 стр.на ден
 • Светлосен извор : ReadyScan LED технологија
 • Без време за загревање
 • Вклучен софтвер :
 1. АBBYY FineReader® Sprint 5.0 (MacOS),
 2. ABBYY FineReader® Sprint 6.0 (Windows),
 3. Presto
 4. Page Manager 8
 5. Epson  Event Manager
 6. Epson Scan
 • Меѓуврска : USB 2.0 type B
 • Тежина : 3.9 kg