EH-TW490

Категорија:

Опис

В.П. за домашно кино / HD Ready                                                                                             Главни карактеристики:
 • Технологија на проектирање : 3LCD
 • Колорна осветленост : 3000 ANSI lm
 • Бела осветленост : 3000 ANSI lm
 • Резолуција : WXGA, 1280 x 800
 • HD Ready
 • Контраст : 12.000:1
 • Животен век на ламба : 6.000 часа (еко. мод)
 • Големина на проектирана слика : 33 – 318 инчи
 • Бучност : 29 dB ( еко. мод )
 • Меѓуврска :
 1. USB 2.0 Type A,
 2. USB 2.0 Type B,
 3. Wi-Fi (опциски),
 4. HDMI in,
 5. S-Video in,
 6. VGA in,
 • Тежина : 2.4 kg,
 • Преносна чанта е вклучена во паковањето,
 • Гаранција:
 1. 2 год, на уред,
 2. 3 год или 3000 раб.саати на ламба