EB-Z8355W

Категорија:

Опис

В.П. за кино, музички настани, конференции и изнајмување                                                                                             Главни карактеристики:
 • Технологија на проектирање : 3LCD
 • Колорна осветленост : 8.500 ANSI lm
 • Бела осветленост : 8.500 ANSI lm
 • Резолуција : WXGA, 1280 x 800
 • HD Ready
 • Контраст : 5.000:1
 • Животен век на ламба : 3.500 часа (еко. мод)
 • Големина на проектирана слика : 60 – 500 инчи
 • Бучност : 34 dB ( еко. мод )
 • Meѓуврска :
 1. (2x) HDMI,
 2. RS-232c,
 3. S-Video,
 4. Мрежна меѓуврска
 5. VGA in
 6. VGA out
 7. Wi-Fi (опциски)
 8. 1×5 BNC in
 • Тежина : 22 kg
 • Гаранција:
 1. 3 год. на уред
 2. 1 год. или 1000 раб.саати на ламба