EB-Z8000WU

Категорија:

Опис

В.П. за кино, музички настани, конференции и изнајмување                                                                                             Главни карактеристики:
 • Технологија на проектирање : 3LCD
 • Колорна осветленост : 6.000 ANSI lm
 • Бела осветленост : 6.000 ANSI lm
 • Резолуција : WUXGA, 1920 x 1200
 • Контраст : 5.000:1
 • Животен век на ламба : 3.500 часа (еко. мод)
 • Големина на проектирана слика : 60 – 500 инчи
 • Бучност : 32 dB ( еко. мод )
 • Meѓуврска :
 1. HDMI,
 2. DVI,
 3. RS-232c,
 4. S-Video,
 5. Мрежна меѓуврска
 6. VGA in
 7. VGA out
 8. Wi-Fi (опциски) за EB-Z8050W
 9. 1×5 BNC in
 • Тежина : 22 kg
 • Гаранција:
 1. 3 год. на уред
 2. 1 год. или 1000 раб.саати на ламба