EB-W8D

Категорија:

Опис

В.П. за образовни институции / домашно кино                                                                                             Главни карактеристики:
 • Технологија на проектирање : 3LCD
 • Колорна осветленост : 2500 ANSI lm
 • Бела осветленост : 2500 ANSI lm
 • Резолуција : WXGA, 1280 x 800,
 • HD Ready
 • Контраст : 3.000:1
 • Животен век на ламба : 5000 часа (еко. мод)
 • Големина на проектирана слика : 33 – 318 инчи
 • Бучност : 29 dB ( еко. мод )
 • Меѓуврска :
 1. Digital SPDIF (Coaxial)
 2. USB 2.0 Type A,
 3. USB 2.0 Type B,
 4. DVD/DviX плеер
 5. HDMI in,
 6. Microphone in,
 7. RGB in,
 8. VGA in
 • Тежина : 4.3 kg
 • Преносна чанта е вклучена во паковањето
 • Гаранција :
 1. 2 год, на уред
 2. 1 год или 1000 раб.саати на ламба