EB-G6900WU

Категорија:

Опис

В.П. за кино, музички настани, конференции и изнајмување / Full HD
                                                                                             Главни карактеристики:
 • Технологија на проектирање : 3LCD
 • Колорна осветленост : 6.000 ANSI lm
 • Бела осветленост : 6.000 ANSI lm
 • Резолуција : WUXGA, 1920 x 1200
 • Full HD
 • Контраст : 5.000:1
 • Животен век на ламба : 4.000 часа (еко. мод)
 • Големина на проектирана слика : 50 – 300 инчи
 • Бучност : 31 dB ( еко. мод )
 • Meѓуврска :
 1. HDMI,
 2. Display port,
 3. Audio in (4x)
 4. Audio out
 5. RS-232c,
 6. S-Video,
 7. Мрежна меѓуврска,
 8. VGA in,
 9. VGA out,
 10. BNC in
 11. HD-SDI
 12. HD-BaseT
 • Тежина : 9.6 kg
 • Гаранција:
 1. 3 год. или 15.000 саати на уред
 2. 3 год. или 1000 раб.саати на ламба