EB-4650

Категорија:

Опис

В.П. за бизнис намена                                                                                             Главни карактеристики:
 • Технологија на проектирање : 3LCD
 • Колорна осветленост : 5.200 ANSI lm
 • Бела осветленост : 5.200 ANSI lm
 • Резолуција : XGA, 1024 x 768
 • Контраст : 5.000:1
 • Животен век на ламба : 6.000 часа (еко. мод)
 • Големина на проектирана слика : 30 – 300 инчи
 • Бучност : 32 dB ( еко. мод )
 • Meѓуврска :
 1. HDMI,
 2. Display port,
 3. Audio in (2x)
 4. RS-232c,
 5. S-Video,
 6. Мрежна меѓуврска
 7. VGA in
 8. VGA out
 9. Wi-Fi (опциски)
 10. BNC in
 • Тежина : 6.6 kg
 • Гаранција:
 1. 3 год. на уред
 2. 1 год. или 1000 раб.саати на ламба