EB-1761W

Категорија:

Опис

В.П. за бизнис намена                                                                                             Главни карактеристики:
 • Технологија на проектирање : 3LCD
 • Колорна осветленост : 2600 ANSI lm
 • Бела осветленост : 2600 ANSI lm
 • Резолуција : WXGA, 1280 x 800
 • Контраст : 2.000:1
 • Животен век на ламба : 4000 часа (еко. мод)
 • Големина на проектирана слика : 30 – 30 инчи
 • Бучност : 30 dB ( еко. мод )
 • Меѓуврска :
 1. USB 2.0 Type A,
 2. USB 2.0 Type B,
 3. Wi-Fi (опциски),
 4. HDMI in,,
 5. RGB in,
 6. VGA in
 • Тежина : 1.68 kg
 • Преносна чанта е вклучена во паковањето
 • Гаранција :
 1. 2 год, на уред
 2. 1 год или 1000 раб.саати на ламба