EB-1450Ui

Категорија:

Опис

В.П. за образовни институции / интеркативен со ултра кратка леќа                                                                                             Главни карактеристики:
 • Технологија на проектирање : 3LCD
 • Колорна осветленост : 3100 ANSI lm
 • Бела осветленост : 3100 ANSI lm
 • Резолуција : WXGA, 1280 x 800
 • HD Ready
 • Контраст : 3.000:1
 • Животен век на ламба : 5.000 часа (еко. мод)
 • Големина на проектирана слика : 60 – 100 инчи
 • (2x) интерактивни пенкала
 • Бучност : 28 dB ( еко. мод )
 • Меѓуврска :
 1. USB 2.0 Type A (x2),
 2. USB 2.0 Type B,
 3. Wi-Fi,
 4. Мрежна меѓуврска,
 5. HDMI in,
 6. Display port
 7. S-Video in,
 8. RGB in,
 9. VGA in,
 10. VGA out,
 11. RS-232c,
 12. Audio in (2x),
 13. Microphone
 • Тежина : 5.3 kg
 • Држач за ѕидна монтажа
 • Гаранција:
 1. 1 год, на уред
 2. 1 год или 1000 раб.саати на ламба