DLQ-3500

Категорија:

Опис

24 пински игличен печатач                                                              

                                                               Главни карактеристики:

  • Број на колони : 136 колони
  • Број на копии : оригинал + 7 копии
  • Брзина : 550 cps HSD (10 cpi)
  • Резолуција на печатење : 360 x 180 dpi
  • Животен век на главата : 400 милиони удари / игла
  • Меѓуврска : USB, паралелна , опција за сериско и мрежно поврзување
  • Тип на хартија : единечна и континуирана
  • Епсон гаранција: 1 година