Custom Build Intel Tower/80GB – 500GB/2GB – 8GB RAM/NoODD

3,000.00 ден

Опис

Custom Build Intel Tower/80GB – 500GB/2GB – 8GB RAM/NoODD

Склопувани конфигурации по избор на клиенти. Повеќето со Intel процесори Dual Core, Core2Duo и Core2Quad.

Без оперативен систем и без оптички уред.

Хард дискови од 80 – 500 GB
Рам меморија – 2GB – 8GB

6 месеци гаранција, 7 дена гаранција за враќање пари.

Цени од 3000 денари.

Кратка спецификација:

4. MB: Gigabyte G31 DDR2 / CPU:C2D E6400 / ONBoard / 500 PSU
5. MB: MSI P35 NEO DDR2 / CPU:C2D E6750 / noVGA / 500W PSU
7. MB: MSI P35 NEO DDR2 / CPU:C2D E6750 / noVGA / 500W PSU
14.MB: MSI AsusP5VDCXDDR1-DDR2/ CPU:PIV 3GHz / NOVga AGP Slot / 300W PSU