Bundle Addon – SSD 120 GB NEW + Caddy Drive

3,550.00 ден

Категорија:

Опис

Пакет додадток при купување лаптоп SSD + Caddy – гратис монтажа

SSD 120GB НОВ +
Caddy Drive for HDD – http://ddstore.mk/products/pid/872990
Пакет цена 3550 денари

SSD 240GB НОВ +
Caddy Drive for HDD – http://ddstore.mk/products/pid/872990
Пакет цена 5950 денари

Cо вградување на SSD диск перформансите се зголемуваат до 10 пати

Со Caddy Drive-от на местото на обичниот ЦД-Ром се вградува оргиналниот диск од лаптопот за чување податоци

* ако се користи Caddy Drive-от CDRom-от не е во функција
** пакет понудата важи само при кување лаптоп