1202g-1USB-5 USB

Опис

еднолиниски блутут (безжичен) бар-код читач                                                              

Главни карактеристики:

  • Батерија: 1800 mAh Lithium ion minimum;
  • Број на скенирања: до 45,000 скенирање со едно полнење;
  • Оперативни часови: 12 часа;
  • Време на полнење: 4 часа;
  • Начин на скенирање:Single scan line;
  • Брзина на читање: 100 линии во секунда;
  • Можност за читање: standard 1D and GS1 DataBar symbologies