ФИСКАЛНА КАСА ДАВИД С

14,396.00 ден

Цена: 12,200.00 МКД + ДДВ

Категорија:

Опис

Погодна за работа во возила, комбиња, тезги на пазар и слично, во мобилна продажба, курирска дејност и др.

Компактен, удобен и одржлив
Модерен и ергономски дизаjн
Голем графички дисплеј со позадинско осветлување
Систем за лесна промена на хартиja
Брзо и безшумно печатење
USB интерфеjс за комуникација со компјутер
Висока брзина на печатење при работа со апликативна програма (режим Фискален печатач)

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Тастатура 28 тастери
Принтер Линиски термален принтер
Брзина на печатење 60 мм/сек
Систем за лесна промена на хартиja Да
Хартија Хартија 1 х 57 мм, макс. дијаметар 48 мм
Интерфејс Поврзување 1 x USB порта за комуникација со компјутер (miniUSB) и опционо bluetooth
Напојување Li-Ion 7.4V I 2600 mAh
Адаптер AC 100-240V ~ 50/60Hz 1.0A DC 9.6V-2.75A 24.8VA
Температурен дијапазон од -10°C до 50°C
Вграден GPRS модем Да
Вграден SD Card Да
Bluetooth Опција
Дисплеj (касиер) двореден LCD; 16 симбола во ред; 8 mm височина
Дисплеj (корисник) еднореден LCD; 16 симбола во ред; 8 mm височина
Брзо и безшумно печатење Да
Број на артикли 3500
Оддели 40
Оператори 20
Даночни групи 4
Службено внесени и изнесени суми Да
Лозинки за пристап до оперативни режими Да
Пресметка на кусур, процент на попуст и зголемување Да
Начини на плаќање 5 (во готово, со картичка + 3 дополнителни програмабилни)
Режим “Фискален печатач” Да
Печатење на графичко лого на сметки Да
Следење на количините на артиклите на залиха Да