ФИСКАЛЕН ПРИНТЕР ДАВИД ФП

20,768.00 ден

Цена: 17,600.00 МКД + ДДВ

Категорија:

Опис

Погоден за ресторани,супермаркети, бензински пумпи, аптеки и др.
– Најбрзо и безшумно печатење
– Систем за лесна промена на хартиja
– Секач на хартиja автоматски нож
– USB интерфеjс за комуникација
– Компактни димензии
– LED индикација

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Тастатура 1 тастер
Принтер Линиски термален принтер
Брзина на печатење 260 мм / сек
Систем за лесна промена на хартиja Да
Хартија Хартија 1 х 80 мм, макс. дијаметар 80 мм
Интерфејс Поврзување 1 x USB порта за комуникација и 1 х RS232 портa за комуникација
Адаптер 24V – 2.5A
Температурен дијапазон од -10°C до +50°C
Вграден GPRS модем Да
Вграден SD Card Да
Bluetooth Опција
Дисплеj (касиер) LED
Дисплеj (корисник) Опција
Брзо и безшумно печатење Да
Број на артикли 3500
Оддели 40
Даночни групи 4
Службено внесени и изнесени суми Да
Пресметка на кусур, процент на попуст и зголемување Да
Начини на плаќање 5 (во готово, со чек, на кредит, во USD, во EUR)
Режим “Фискален печатач” Да
Печатење на графичко лого на сметки Да