Одржување и сервис

SERVIS-DIJAGNOSTIKA

SERVIS-INSTAL

SERVIS-MREZI

СИСТЕМСКА ДИЈАГНОСТИКА
• Детекција на проблем кај бавен систем
• Детекција на проблем кај систем што не се вклучува
• Употреба на софтверски алатки и хардвер за брза и точна дијагноза
• Детекција на проблем од 1- 2 часа

ИНСТАЛАЦИЈА И РЕИНСТАЛАЦИЈА НА СИСТЕМИ
• Инсталација на клиентски оперативни системи (Windows XP, Vista, 7, 8, 10)
• Инсталација на серверски оперативни системи (Server 2003, Server 2008, Server 2012, Server 2016, Back Office, SQL Server)
• Инсталација на Linux оперативни системи (Fedora, Ubuntu, Edubutu, CentOS...)
• Интервенција директно кај корисникот

ИЗВЕДБА И СЕТИРАЊЕ НА ЖИЧАНИ И БЕЖИЧНИ МРЕЖИ

• Надворешно и внатрешно каблирање
• Софтверско сетирање на мрежи
• Изработка на мрежни бизнис решенија

ОСТАНАТИ УСЛУГИ
• Инсталација на анти вирусни решенија
• Бекап на податоци
• Инсталација на виртуелни машини (виртуелизација на системи)
• Спасување на изгубени податоци
• Надградба на компјутерски системи
• Чистење на компјутерски системи од вирус, малвер и друг штетен софтвер
• Сервис на лаптопи
• Полнење на моно, колор и инкџет кертриџи
• Решавање на софтверски проблеми преку далечина (Remote Support)
• Инсталација на системи за видео надзор

Сервисот го вршат сертифицирани сервисери, раководени според најновите светски стандарди.
Сите сервисери се обврзани со Декларација за заштита на приватноста на податоците на клиентите.
Големи попусти (до 50% ) и поволности за фирми и физички лица со потпишан договор за одржување.
Договорите за одржување почнуваат со цени од 2000,00 денари месечно.
Контактирајте не за повеќе информации.