Контакт

Дигит Компјутери

  • Адреса: Ген.М.Апостолски бр.24,
  • 2000 Штип, Македонија


  • Работно Време:
  • пон. - пет. | 09 ч. - 20 ч.
  • сабота | 10 ч. - 15 ч.


  • Тел: +389 32 388 355
  • Моб: +389 78 853 013
  • e-пошта: info@digit.mk

Контактирајте не

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Предмет

Вашата порака