За нас

ДИГИТ КОМПЈУТЕРИ е компанија формирана во 2008 година која континуирано се развива и стекнува доверба кај клиентите. Нашето седиште е во Штип, веднаш под трибините на Спортскиот центар „Џексон“. Ние сме специјализирани за сервис и продажба на компјутери, печатари, компјутерска галантерија и печатарски услуги. Вршиме изработка на визит карти, брошури, флаери и останати рекламни материјали.